Vrijwilliger worden?

Wij kunnen altijd vrijwilligers gebruiken met lef M / V

Wat krijg ik als vrijwilliger?

Onderdeel worden van de Arnhemia familie

Vaardigheden ontwikkelen

Maatschappelijk betrokkenheid

Vrijwilliger bij Arnhemia

Binnen Arnhemia vervullen vrijwilligers een onmisbare rol voor de vereniging.

Geen voetbal zonder scheidsrechters, trainers, leiders, barmedewerkers enz en vrijwilligers die de velden en de accommodatie prima onderhouden. Voor en achter de schermen verrichten vrijwilligers prachtig werk in organisatie en ondersteuning.

Wat je moet doen?

Nee, je moet niets doen! Wat kun je ons bieden? Je bepaalt zelf wat je gaat doen of wilt gaan leren, wanneer je dat gaat doen en hoeveel tijd je eraan gaat besteden!

En we bekijken samen met jou of we je ergens vast of in overleg incidenteel in kunnen gaan passen. We willen natuurlijk wel zoveel mogelijk van je eventuele talenten gebruik maken.

Wat wij je bieden?

Een uitdaging! Een uitdaging om een stukje verantwoordelijkheid op te pakken als vrijwilliger bij Arnhemia. Er is voldoende ruimte om zelf inhoud te geven aan taken. Meestal zijn er wel wat spelregels waar we als vereniging rekening mee moeten houden. Maar je kunt er zelf heel veel van maken. Eigen ideeën, een stuk creativiteit en initiatieven zijn dan ook van harte welkom.

Saai?

Hoe kom je erbij? Je weet niet wat er allemaal te doen valt!

Spannend?

Soms wel ja, maar er wordt veel gewerkt in teamverband en is er altijd wel iemand met veel ervaring waar je op terug kunt vallen.

Wat krijg je ervoor terug?

Echt vrijwilligerswerk is liefdewerk oud papier! Dat doe je voor je club of die van je kind of kleinkind. Vaak hebben anderen al jaren voor jou, voor je kind of kleinkind veel werk verzet en vind je het gewoon leuk om eens iets terug te doen.

Je doet het voor niets.

Krijg je dan echt niets?

Nou ja, een gezellige feestavond met buffet aan het einde van het seizoen hoort er altijd bij. En uiteraard de voldoening die je krijgt om samen iets te doen voor onze vereniging.

Diverse vrijwilligerswerk?

Wat past bij jou?

[[[["field22","contains"]],[["show_fields","field6"]],"and"],[[["field13","contains","Anders"]],[["show_fields","field17"]],"and"]]
Uw naamNaam
no-icon
Mobiel nummerbedrijf
no-icon
Waarop zou u anders willen solliciteren?
Uw aanvulling op uw sollicitatiebericht
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Beschikbare vrijwilligerswerk:

KantineBar / keuken

Klusteam

Huishoudelijke dienst

Jeugd / senioren

Leiders

Scheidsrechters Jeugd en Senioren

Ja, ik word graag vrijwilliger!

Sponsor worden