Sponsor worden?

Samen op weg naar een gezonde toekomst!

Waarom sponseren bij Arnhemia?

Jouw bedrijf toont maatschappelijke betrokkenheid

Jouw sponsoring draagt bij aan een positief imago van jouw bedrijf

Jouw bedrijf krijgt extra naamsbekendheid

Samen op weg naar een gezonde toekomst !

vv Arnhemia is een amateurvoetbalvereniging. De club wil elke voetballer de mogelijkheid geven op zijn of haar eigen niveau te spelen. Daarbij verzorgt Arnhemia optimale training en begeleiding.

Structurele inkomsten van sponsorgelden, waarmee de vereniging een gezonde exploitatie en haar ambitieuze en doelstellingen nu en in de toekomst kan blijven realiseren.

Alles gericht op ambitie en continuïteit van de vereniging.

Heeft u interesse in sponsoring van vv Arnhemia, neem dan contact op.

Sponsor-mogelijkheden

Wij helpen graag!

[[[["field22","contains"]],[["show_fields","field6"]],"and"],[[["field13","contains","Anders"]],[["show_fields","field17"]],"and"]]
Uw naamNaam