Lidmaatschap opzeggen?

We willen je graag bedanken voor je inzet.

Lidmaatschap opzeggen.

[[[["field22","contains"]],[["show_fields","field6"]],"and"],[[["field13","contains","Anders"]],[["show_fields","field17"]],"and"]]
Uw naamNaam
no-icon
Typ hier uw reden
Uw aanvullingbericht
Bij het aanvinken geeft u definitief aan dat u wilt opzeggen
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Het voetbalseizoen:
* 1 juli van het lopende kalenderjaar t/m 30 juni van het volgende kalenderjaar.

Afmelden als lid:
* voor 31 mei

Opzegging/ overschrijven na de overschrijvingstermijn:
Contributie voor het gehele (nieuwe) voetbalseizoen verschuldigd.

Tussentijdse opzegging lidmaatschap:
* Bij tussentijdse opzegging is ieder verplicht om de contributie voor een heel seizoen te voldoen.

Administratieve verwerking:

1. Zijn er materialen zoals tenues en overige materialen, aan u uitgereikt, dan dient u deze weer ordentelijk terug te geven.
  2. Heeft u aan uw financiële verplichtingen voldaan?
  3. Er is geen restitutie op de Gelrepas
  4. Bij overschrijven – na de ingestelde termijn KNVB – is het lid gehouden aan de contributie verplichten voor het lopende seizoen
  5. Van de opzegging krijgt het lid een bevestiging van de opzegging in de vorm van een mail.
  6. Deze mail kan door het lid worden gehanteerd als bewijs van opzegging

Sponsor worden