Kom gezellig bij de leukste voetbal club van Arnhem.

Waarom bij Arnhemia voetballen?

Gezelligheid

Je krijgt een persoonlijk begeleiding.

Klein maar fijn

Voordeel 1

Momenteel verrichten al veel leden en ouders van (jeugd)leden vrijwilligerswerk. Toch is de vereniging nog steeds opzoek om de groep vrijwilligers uit te breiden om de werkzaamheden van de huidige vrijwilligers te verlichten en vvArnhemia een nog betere vereniging te maken.

Met als uiteindelijke doel dat de (jeugd)leden bij voetbalvereniging vvArnhemia met plezier hun hobby voetballen kunnen uitoefenen.

Wil je mee doen?

Kom gezellig erbij, je bent van harte welkom!

Lees ook!
Voorwaarden v.v. Arnhemia lid worden

Algemene Bepalingen versie 2013

Contributiebeleid versie 2013

Bescheiden voor Inschrijving versie 2013

Overige downloads

Algemene Bepalingen versie 2013

Contributiebeleid versie 2013

Bescheiden voor Inschrijving versie 2013

Neem contact op via dit formulier:

[]

Ja, ik word graag lid!

Sponsor worden

Meer over lid worden.

Voor elk vraag is er een antwoord

Wie regelt de bedrukking van de shirtjes?
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Wat zijn de kosten voor raam sponsoring?
Ik wil een specifiek elftal sponsoren kan dat?
Hoe kan ik aan de club donaties doen?

Is je vraag niet beantwoord?
Neem dan contact met ons op.

Voor al uw financiële zaken,
wij helpen u graag!