Invoering AVG(GDPR)

Wat betekend AVG?

Sinds vrijdag 25 mei 2018 is de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) van kracht. In het kort ook wel de nieuwe privacywet genoemd. Deze wet heeft ook consequenties voor de  werkwijze van vv Arnhemia met persoonsgegevens. Vv Arnhemia gaat uiteraard zorgvuldig om met de privacygegevens van de leden. Deze gegevens worden beveiligd opgeslagen en de toegang daartoe is beperkt. Voor het lidmaatschap en de uitwerking van voetbal- en verenigingsactiviteiten worden persoonsgegevens van en over leden vastgelegd. We beperken het vastleggen en het gebruik van deze persoonsgegevens tot de informatie die strikt noodzakelijk is voor het functioneren van de voetbalvereniging. Vv Arnhemia verstrekt uw persoonsgegevens alleen aan derden als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van het lidmaatschap, tenzij vv Arnhemia wettelijk verplicht is om uw persoonsgegevens te verstrekken aan deze derden. De verwerkers van gegevens, zoals Sportlink, hebben een verwerkersovereenkomst opgesteld. In het privacyreglement is beschreven hoe vv Arnhemia omgaat met de ledengegevens en welke rechten een lid heeft. Dit is te lezen op https://www.vvarnhemia.nl/privacyverklaring/.

Vragen aan Vv Eldenia over de AVG kunt u stellen via info@vvarnhemia.nl

Hoofdsponsor van V.V. Arnhemia

Ontwikkeld & ontworpen door ASIM development

Voor al uw financiële zaken,
wij helpen u graag!

Meiden VoetbalZaterdag Schaterdag

Wist je dat Lieke Martens ooit begon tussen de jongens in een dorp in Limburg? Inmiddels speelt ze haar wedstrijden in de Spaanse zon en heeft ze bijna 1 miljoen volgers op Insta.

Arnhemia wil het meidenvoetbal in Arnhem graag een extra boost geven door volgend seizoen (2019-2020) met een meidenteam van start te gaan. Ooit waren de dames van Arnhemia een bekend elftal in de regio. Als jij het leuk vindt om met vriendinnen te komen voetballen onder deskundige begeleiding, nodigen we je graag uit om je aan te melden. Wat natuurlijk extra leuk is, is dat je nieuwe vriendinnen voor het leven maakt.

Ouders zijn ontzettend welkom tijdens trainingen en wedstrijden. Misschien bloeien tussen de ouders ook wel leuke nieuwe vriendschappen op…

Super leuk als je erbij bent vanaf volgend seizoen en misschien word jij wel de nieuwe Lieke. Dat hoeft trouwens niet hoor. Bij onze club staat plezier voorop. Prestaties zijn leuk, maar alleen maar omdat prestaties het plezier vergroten.

Lid worden?
Shares
Share This