Opnieuw een pijnlijke nederlaag voor Arnhemia.

vv Arnhemia
3

De eerste thuiswedstrijd voor de mannen van Marlon Keizer moest er worden aangetreden tegen Ona `53 uit Wageningen. Beide teams hadden hun eerste wedstrijd verloren en is alleen daarom al belangrijk voor beide teams. Het eerste kwartier ging aardig gelijk op en de eerste kans is voor Arnhemia, waarbij Tom Rensink aanvoerder Peters wegstuurt, maar de doelman is paraat. Dan breken er een paar beslissende minuten aan, waarbij de wedstrijd de kant van Ona al op valt. Een snel uitgevoerde counter in de 15e min. is Arnhemia fataal en enkele minuten later weten de gasten vanuit een inworp de 0-2 zelfs te scoren. Arnhemia probeert zich nog te herpakken en de wilskracht is er dan nog zeker. Zit het even niet mee als een schot van Tom Rensink ook nog eens wordt gepareerd. Arnhemia heeft optisch wel een veldoverwicht zonder echt gevaarlijk te worden en Ona kan rustig afwachten en loeren op foutjes van de thuisclub.

De 0-3 ruststand belooft niet veel goeds, maar toch wordt getracht in de rust de puntjes op de bekende i te zetten. Mounir Asmezrine komt dan voor Mustafa Yildiz. De goede wil wordt al in de eerste minuut na rust al op de proef gesteld, als Ona de eerste de beste aanval de 0-4 aantekent. De thuisclub lijkt het daaropvolgende kwartier het spoor helemaal bijster te zijn en dat is koren op de molen van de gasten uit Wageningen. Zij scoren er lustig op los en lopen zo uit naar een onoverbrugbare 0-6 voorsprong. Daarna lijkt het licht bij Arnhemia te gaan branden en ineens gaat het voetballen. Er is aansluiting, de duels worden scherper ingegaan en het resulteert meteen tot kansen, sterker nog Arnhemia weet binnen het kwartier drie keer te scoren. Het is tweemaal Cihat Ozcelik en de ingevallen Adnan.

Het is aan doelman Joey Mensink te danken dat Ona niet nog een aantal keer scoort, tot tweemaal toe is hij winnaar in het directe duel en plukt de bal even zoveel malen van de schoen. Uiteindelijk is de einduitslag 3-7 vanmiddag en zal Arnhemia zijn wonden moeten likken. We zullen toch de goede dingen die gebeuren moeten koesteren en de foute zaken met elkaar bespreken en daarvan leren. Kop op mannen.

Geschreven door:

Auteur: Sjaak Bouwmeister 

Wil je ons versterken als vrijwilliger?

Auteur: Sjaak Bouwmeister

Hoofdsponsor van V.V. Arnhemia

Ontwikkeld & ontworpen door ASIM development

Shares
Share This