Ongelukkig verlies Arnhemia in blessuretijd

vv Arnhemia

3

Twee weken geleden was de tegenstander van vandaag onze gast op ons eigen sportpark                     “De Bakenhof”. Deze wedstrijd werd toen kansloos met 0-3 verloren en de mannen van Marlon Keizer waren niet vooruit te branden. Deze keer moest het echt anders en het werd ook echt een andere wedstrijd. Inmiddels wel in de wetenschap dat trainer Keizer ons aan het einde van dit seizoen gaat verlaten en hij graag Arnhemia in de 4e klasse wenst te houden. Dat willen we allemaal en vandaag was er weer iets van de wil om te winnen terug. Ging alles dan zo goed vandaag? Nee, dat zeker niet, maar er werd wel gestreden voor een goed resultaat.

GVA is een tegenstander die een hele goede reeks heeft neergezet. Zij willen vandaag graag voor de volle winst gaan. Arnhemia begint heel goed aan de wedstrijd en uit een van de uitstekend opgezette aanvallen wordt de doorgebroken Driss Jeniyeh binnen de beruchte lijnen neergehaald. De strafschop is een feit en wordt verzilverd worden door aanvoerder Maikel Peters: 0-1. Na een tiental minuten neemt GVA het initiatief geleidelijk over en is speelt het spel zich voornamelijk af op onze helft.

In de 18e minuut volgt eerst nog een waarschuwing als een harde pegel net ons doel mist. Het feit dat aanvoerder Peters in de 20e minuut noodgedwongen het veld geblesseerd moet verlaten, is zeker een gemis. De constante druk van GVA resulteert in de 25e minuut in de gelijkmaker en enkele minuten later is het opnieuw raak door weer een kopdoelpunt voor de gastheren.

Kort voor rust volgt weer een korte fase waarbij Arnhemia er voetballend goed doorkomt. Zo is het de snelle Cihat Ozcelik die de achterlijn haalt en zijn voorzet door een verdediger keihard op de paal ziet belanden. Kortom: gewoon pech dus. De tweede helft zou qua krachtsverhoudingen niet veel verschillen, met een sterker GVA , maar af en toe ook een goed voetballend Arnhemia. In de rust was Mustafa Yildiz Nicky Brouwer komen vervangen en dat betekent over de linkerzijde wat meer aanvallende impulsen. In de 60e minuut is doelman Joey Mensink opnieuw met een spectaculaire redding onze vertrouwde sluitpost. Daardoor blijft Arnhemia geloven in een goed resultaat. Zeker toen in de 62e minuut Yildiz zijn vaardigheid toont en op snelheid een aantal verdedigers uitspeelt en de doelman weet te passeren voor de 2-2.

GVA heeft beslist meer balbezit en is gevaarlijk met de hoge bal, maar de beste kans is in de 81e minuut voor Mustafa Yildiz, die door Mounir Amezrine vrij voor het doel wordt gezet. Helaas voor Arnhemia gaat de bal over het doel. Kort voor het einde nog even een klein opstootje in deze verder uiterst sportieve wedstrijd. Bij een overtreding van Davy Hoogstraaten is het een speler van GVA die volgens de scheidsrechter een slaande beweging gemaakt zou hebben en met rood van het veld moet. Hoogstraaten ontvangt hiervoor geel. Het punt was bijna binnen, maar het was ons niet gegeven, want in de 93e minuut van de wedstrijd is het toch GVA dat de 3-2 binnenschiet.

Heel zuur mannen, maar ik heb zeker aan vandaag een goed gevoel overgehouden en we gaan met vertrouwen het behoud in de 4e klasse met elkaar realiseren.

Sjaak Bouwmeister

Geschreven door:

Auteur: Sjaak Bouwmeister

Auteur: Sjaak Bouwmeister 

Wil je ons versterken als vrijwilliger?

Eerder geschreven verslagen

Strijdend Arnhemia verliest nipt in Giesbeek

Strijdend Arnhemia verliest nipt in Giesbeekvv Arnhemia Arnhemia heeft na de verloren thuiswedstrijd afgelopen week tegen RVW (1-3) een turbulent weekje achter de rug. Om niet in detail te treden, heeft het wel de nodige consequenties gehad voor de personele...

Lees meer

Opnieuw onnodige nederlaag Arnhemia

Opnieuw onnodige nederlaag Arnhemiavv Arnhemia De voorbereiding naar deze wedstrijd was niet optimaal en dat is meestal een heel slecht voorteken. En dat bleek ook dit keer zo te zijn. Arnhemia heeft het eerste kwartier alleen maar achter de tegenstander aangelopen en...

Lees meer

Hoofdsponsor van V.V. Arnhemia

Ontwikkeld & ontworpen door ASIM development

Shares
Share This