Geen strijd, geen beleving: kansloze nederlaag Arnhemia

vv Arnhemia

3

Arnhemia zal aan de bak moeten in de resterende wedstrijden om een definitieve veilige plek te bemachtigen en zeker te zijn van klassebehoud. De vraag of iedereen zich dat wel realiseert betwijfel ik. Tegen GVA heeft men in ieder geval laten zien als team (enkele personen wil ik daarvan uitzonderen) dat de wil om te winnen volledig ontbreekt en dat doet menigeen pijn. Ik blijf er ook van overtuigd dat we heel veel voetballende kwaliteiten in onze selectie hebben. Het is te makkelijk om te zeggen dat we een aantal belangrijke mensen missen, ook al is dat natuurlijk zo. Alleen met voetballende kwaliteit ga je het niet redden in de 4e klasse.

Dat het met de rust nog 0-0 stond is voor het grootste deel te danken aan de vandaag magistraal keepende Joey Mensink, maar ook een beetje geluk. Doordat we de tweede helft de wind mee zouden hebben (en dat de mogelijkheid er was om tijdens de rust elkaar eens de waarheid te zeggen), bleef het geloof aanwezig. Overigens was onze enige echte mogelijkheid te scoren wel kort voor rust, toen een prima voorzet van Okal het hoofd van Mo Edan bereikte, doch zijn kopbal ging rakelings langs. GVA bleef ook tegen de wind in de bovenliggende partij en raakte in de 58e minuut eerst nog een keer de lat. Maar in de 68e minuut komen zij, volledig verdiend, erg gelukkig aan hun openingstreffer. Davy Hoogstraten dacht de bal op de doellijn nog te kunnen keren, maar stond op het verkeerde been. Joey Mensink bleef voor GVA een flinke sta in de weg, maar bij de 0-2 en de 0-3 die vielen in de laatste minuten en blessuretijd, was ook hij kansloos.

Mannen, het was echt verschrikkelijk om te zien hoe wij ons zo makkelijk naar de slachtbank hebben laten leiden. Over twee weken krijgen we de kans om ons ware gezicht te laten zien in Doornenburg. Eerst nog voor de Arnhemcup tegen ESA en daarna Angeren en dan GVA.

Sjaak Bouwmeister

Geschreven door:

Auteur: Sjaak Bouwmeister

Auteur: Sjaak Bouwmeister 

Wil je ons versterken als vrijwilliger?

Eerder geschreven verslagen

Strijdend Arnhemia verliest nipt in Giesbeek

Strijdend Arnhemia verliest nipt in Giesbeekvv Arnhemia Arnhemia heeft na de verloren thuiswedstrijd afgelopen week tegen RVW (1-3) een turbulent weekje achter de rug. Om niet in detail te treden, heeft het wel de nodige consequenties gehad voor de personele...

Lees meer

Opnieuw onnodige nederlaag Arnhemia

Opnieuw onnodige nederlaag Arnhemiavv Arnhemia De voorbereiding naar deze wedstrijd was niet optimaal en dat is meestal een heel slecht voorteken. En dat bleek ook dit keer zo te zijn. Arnhemia heeft het eerste kwartier alleen maar achter de tegenstander aangelopen en...

Lees meer

Hoofdsponsor van V.V. Arnhemia

Ontwikkeld & ontworpen door ASIM development

Shares
Share This