Een verdiende maar wel geflatteerde nederlaag Arnhemia

vv Arnhemia
3

De afgelopen twee wedstrijden bleven de mannen van trainer Marlon Keizer ongeslagen en die lijn wil de ploeg graag doortrekken in de race naar veilig spelen. Maar het zou deze keer heel anders lopen. Keizer heeft te kampen met bezettingsproblemen en daar komt bij dat een aantal jongens niet fit is (grieperig), maar zij zullen toch aan de bak moeten.

De wedstrijd begon afwachtend van beide zijden en het is Arnhemia dat in de 10e minuut op voorsprong komt. Een uitstekende voorzet van de opgekomen Mustafa Yildiz stelt Mounir Amezrine in staat knap en beheerst de 1-0 binnen te schieten. Een minuut later is het door een groot misverstand achterin bij Arnhemia al snel 1-1. Als CHRC in de 25e minuur op 1-2 komt zal Arnhemia een tandje moeten bij schakelen. De wil is er wel maar bij velen schieten dan al de krachten (ook mentale krachten) tekort. 1-2 blijkt ook de de ruststand.

Direct na rust scoort CHRC al snel de 1-3 en de voorsprong wordt snel uitgebreid naar 1-4. Als dan ook de, zeker niet slecht leidende arbiter, de bal wel heel makkelijk voor een vermeende handsbal op de stip legt is de ban helemaal gebroken: 1-5. Trainer Keizer was op een bepaald moment al snel door alle wissels heen. Blessures en spelers die er doorheen zaten noopten hem hier toe. Het is natuurlijk jammer dat een aantal jongens het niet meer op kon brengen om de duels in te gaan en arbeid te verrichten. Bij deze stand deels te verklaren maar toch, in deze tijden moet het anders. Dat de eindstand uiteindelijk wordt bepaald op 2-8 is beschamend, maar alleen voor de statistieken dan nog belangrijk. Het tweede doelpunt van Arnhemia werd overigens op briljante wijze gescoord door Koray Ucar.

Met deze uitslag is het vlaggenschip nog niet aan het zinken maar water maakt het wel. Deze week tijdens de trainingen maar eens met man en macht water hozen. Schouders eronder want zoveel is er helemaal niet aan de hand.

Sjaak Bouwmeister

Geschreven door:

Auteur: Sjaak Bouwmeister 

Wil je ons versterken als vrijwilliger?

Auteur: Sjaak Bouwmeister

Hoofdsponsor van V.V. Arnhemia

Ontwikkeld & ontworpen door ASIM development

Meiden VoetbalZaterdag Schaterdag

Wist je dat Lieke Martens ooit begon tussen de jongens in een dorp in Limburg? Inmiddels speelt ze haar wedstrijden in de Spaanse zon en heeft ze bijna 1 miljoen volgers op Insta.

Arnhemia wil het meidenvoetbal in Arnhem graag een extra boost geven door volgend seizoen (2019-2020) met een meidenteam van start te gaan. Ooit waren de dames van Arnhemia een bekend elftal in de regio. Als jij het leuk vindt om met vriendinnen te komen voetballen onder deskundige begeleiding, nodigen we je graag uit om je aan te melden. Wat natuurlijk extra leuk is, is dat je nieuwe vriendinnen voor het leven maakt.

Ouders zijn ontzettend welkom tijdens trainingen en wedstrijden. Misschien bloeien tussen de ouders ook wel leuke nieuwe vriendschappen op…

Super leuk als je erbij bent vanaf volgend seizoen en misschien word jij wel de nieuwe Lieke. Dat hoeft trouwens niet hoor. Bij onze club staat plezier voorop. Prestaties zijn leuk, maar alleen maar omdat prestaties het plezier vergroten.

Lid worden?
Shares
Share This