Clubactie vv Arnhemia!

Graag stellen wij ons even voor.

Sinds Januari 2020 is NBE als sponsor verbonden aan Vv Arnhemia. Voordeel voor iedereen!

NBE staat voor Nederland Bespaart Energie. Wij houden ons bezig met het optimaliseren van energiekosten voor zowel particulieren als bedrijven.

Zo hebben wij ook voor vv Arnhemia een mooie besparing weten te realiseren. In overleg met het bestuur zijn we gaan kijken hoe we meer voor de club en haar supporters kunnen betekenen.

Daarom zijn wij met verschillende energieleveranciers in gesprek gegaan voor een speciale

aanbieding voor de leden van de club. Veel mensen betalen onbewust teveel voor hun energie.

Dit is dus een mooie kans om kosteloos en vrijblijvend door ons uw energierekening te laten scannen en waar mogelijk te optimaliseren. Maak je gebruik van onze diensten dan doneren wij ook nog eens

€50,- aan uw club! Een win-win situatie dus.

Als u het bijgevoegde formulier invult nemen wij eenmalig contact met u op om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Met vriendelijke groet,

Team NBE

www.nb-energie.nl

Contactformulier Clubactie Vv Arnhemia