Clubactie vv Arnhemia!

3

Graag stellen wij ons even voor.

Sinds Januari 2020 is NBE als sponsor verbonden aan Vv Arnhemia. Voordeel voor iedereen!

NBE staat voor Nederland Bespaart Energie. Wij houden ons bezig met het optimaliseren van energiekosten voor zowel particulieren als bedrijven.

Zo hebben wij ook voor vv Arnhemia een mooie besparing weten te realiseren. In overleg met het bestuur zijn we gaan kijken hoe we meer voor de club en haar supporters kunnen betekenen.

Daarom zijn wij met verschillende energieleveranciers in gesprek gegaan voor een speciale

aanbieding voor de leden van de club. Veel mensen betalen onbewust teveel voor hun energie.

Dit is dus een mooie kans om kosteloos en vrijblijvend door ons uw energierekening te laten scannen en waar mogelijk te optimaliseren. Maak je gebruik van onze diensten dan doneren wij ook nog eens

€50,- aan uw club! Een win-win situatie dus.

Als u het bijgevoegde formulier invult nemen wij eenmalig contact met u op om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Met vriendelijke groet,

Team NBE

www.nb-energie.nl

Contactformulier Clubactie Vv Arnhemia

[[[["field22","contains"]],[["show_fields","field6"]],"and"],[[["field13","contains","Anders"]],[["show_fields","field17"]],"and"]]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Hoofdsponsor van V.V. Arnhemia

Ontwikkeld & ontworpen door ASIM development

Meiden VoetbalZaterdag Schaterdag

Wist je dat Lieke Martens ooit begon tussen de jongens in een dorp in Limburg? Inmiddels speelt ze haar wedstrijden in de Spaanse zon en heeft ze bijna 1 miljoen volgers op Insta.

Arnhemia wil het meidenvoetbal in Arnhem graag een extra boost geven door volgend seizoen (2019-2020) met een meidenteam van start te gaan. Ooit waren de dames van Arnhemia een bekend elftal in de regio. Als jij het leuk vindt om met vriendinnen te komen voetballen onder deskundige begeleiding, nodigen we je graag uit om je aan te melden. Wat natuurlijk extra leuk is, is dat je nieuwe vriendinnen voor het leven maakt.

Ouders zijn ontzettend welkom tijdens trainingen en wedstrijden. Misschien bloeien tussen de ouders ook wel leuke nieuwe vriendschappen op…

Super leuk als je erbij bent vanaf volgend seizoen en misschien word jij wel de nieuwe Lieke. Dat hoeft trouwens niet hoor. Bij onze club staat plezier voorop. Prestaties zijn leuk, maar alleen maar omdat prestaties het plezier vergroten.

Lid worden?
Shares
Share This