Arnhemia doet uitstekende zaken met eerste thuisoverwinning

vv Arnhemia

3

Opnieuw onverwachte personele problemen voor trainer Marlon Keizer voor de wedstrijd tegen HC`03 uit Drempt. De basiself staat wel, maar de bank blijft nagenoeg leeg. Arnhemia kan nog steeds niet spreken over de status “in veilige haven” dus er moeten nog punten gesprokkeld worden.

De eerste minuten beloofden veel omdat beide ploegen in de eerste twee minuten een “echte” kans hadden de score te openen. Dat bleek valse hoop omdat de wedstrijd in het eerste halve uur nauwelijks op gang kwam. HC`03 bracht de bal veelvuldig hoog voor het Arnhemia-doel, gesterkt door hun lange- en kopsterke voorwaartsen. In de 27e minuut werd doelman Joey Mensink op de proef gesteld en die doorstond hij met verve. In de thuiswedstrijd ging het in de eerste minuten mis voor Arnhemia. Nu gebeurde dat opnieuw wanneer HC `03 tussen de 29e en de 34e minuut tweemaal tot scoren komt. Arnhemia heeft zich vooral in deze eerste helft veelvuldig de kaas van het brood laten eten. Hiermee doel ik op de vele duels die niet vol werden aangegaan en veelvuldig tot balverlies leidden.

Arnhemia kwam goed uit de kleedkamer en voelde zich beslist nog niet kansloos en na een paar tactische aanpassingen binnen de lijnen van trainer Keizer stond het ook beter. De eerste de beste aanval had een doelpunt op kunnen leveren, zodat het weer een wedstrijd zou zijn geworden. Een uitstekende lange bal van Mustafa Yildiz op Mounir Amezrine wordt door de laatste net over het doel gelobt. Arnhemia had in de tweede helft uitstekende voetballende momenten maar kwam helaas niet tot scoren. Het team was door uitstekend keeperswerk van Joey Mensink nog lang in de wedstrijd gebleven. HC`03 scoorde in het vervolg nog tweemaal, waarbij de laatste goal uit een penalty kwam. De scheidsrechter van dienst had drie gele prenten voor de Arnhemianen over en spaarde in enkele situaties de thuisclub hiervoor. Laat dat geen excuus zijn: HC’03 was de duidelijk terechte winnaar.

Sjaak Bouwmeister

Geschreven door:

Auteur: Sjaak Bouwmeister

Auteur: Sjaak Bouwmeister 

Wil je ons versterken als vrijwilliger?

Eerder geschreven verslagen

Strijdend Arnhemia verliest nipt in Giesbeek

Strijdend Arnhemia verliest nipt in Giesbeekvv Arnhemia Arnhemia heeft na de verloren thuiswedstrijd afgelopen week tegen RVW (1-3) een turbulent weekje achter de rug. Om niet in detail te treden, heeft het wel de nodige consequenties gehad voor de personele...

Lees meer

Opnieuw onnodige nederlaag Arnhemia

Opnieuw onnodige nederlaag Arnhemiavv Arnhemia De voorbereiding naar deze wedstrijd was niet optimaal en dat is meestal een heel slecht voorteken. En dat bleek ook dit keer zo te zijn. Arnhemia heeft het eerste kwartier alleen maar achter de tegenstander aangelopen en...

Lees meer

Hoofdsponsor van V.V. Arnhemia

Ontwikkeld & ontworpen door ASIM development

Shares
Share This