Opnieuw een forse nederlaag voor Arnhemia

vv Arnhemia

3

Met nog maar een duel te gaan is Arnhemia er nog steeds niet in geslaagd zich definitief veilig te spelen in de 4e klasse. De wedstrijd van vandaag tegen de gasten uit Giesbeek ging opnieuw verloren. Dit keer met een nieuw gezicht voor de groep en een aantal tactische aanpassingen werd er over het algemeen niet slecht gevoetbald, maar tegen een zeer effectief spelend GSV `38  bleek geen kruid gewassen.

De eerste de beste aanval leverde de gasten al een 100% kans op, maar bleef gelukkig onbenut.  Arnhemia kwam er een aantal keren, na langdurig balbezit, goed uit. Zo kregen zij, na een goedlopende aanval, een eerste mogelijkheid via Cihat Oczelik, die de bal helaas voorlangs schoot. Toch was het GSV dat op voorsprong zou komen in de 13e minuut, waarbij een van hen, toch redelijk gemakkelijk, door onze verdediging slalomde en de 0-1 kon scoren. Arnhemia liet de moed niet zakken en kwam al vrij snel op gelijke hoogte. Een splijtende pass van Appie Karrouch op de diepgaande Maikel Peters resulteerde in een prachtige gelijkmaker. Na deze gelijkmaker kwam Arnhemia in zijn beste fase van de wedstrijd. En toch is het GSV dat de geboden mogelijkheden in de eerste helft zeer effectief benut en uitloopt naar een 1-3 ruststand.

In de rust komt Robin Stout Nicky Brouwer vervangen en we zien Arnhemia in de 47e minuut bijna de aansluitingstreffer produceren, maar de volley van Maikel Peters wordt op het laatste moment nog gepareerd door de doelman. Arnhemia blijft voetballend zeker overeind, maar ziet wel de krachten langzaam wegvloeien bij menigeen. Deels zal voor enkelen de ramadan hier de oorzaak van kunnen zijn, maar zeker ook de lage trainingsopkomst zal hier debet aan zijn. Dit was bij GSV niet het geval en zij bouwden de voorsprong uiteindelijk zelfs nog uit naar 1-6. Een zeker verdiende overwinning voor de gasten uit Giesbeek, maar naar mijn idee wel iets geflatteerd.

Arnhemia zal er de laatste wedstrijd tegen Jonge Kracht alles aan gelegen zijn een goed resultaat te behalen om zeker te zijn van het gewenste klassebehoud.

Sjaak Bouwmeister                                                

Geschreven door:

Auteur: Sjaak Bouwmeister

Auteur: Sjaak Bouwmeister 

Wil je ons versterken als vrijwilliger?

Eerder geschreven verslagen

Strijdend Arnhemia verliest nipt in Giesbeek

Strijdend Arnhemia verliest nipt in Giesbeekvv Arnhemia Arnhemia heeft na de verloren thuiswedstrijd afgelopen week tegen RVW (1-3) een turbulent weekje achter de rug. Om niet in detail te treden, heeft het wel de nodige consequenties gehad voor de personele...

Lees meer

Opnieuw onnodige nederlaag Arnhemia

Opnieuw onnodige nederlaag Arnhemiavv Arnhemia De voorbereiding naar deze wedstrijd was niet optimaal en dat is meestal een heel slecht voorteken. En dat bleek ook dit keer zo te zijn. Arnhemia heeft het eerste kwartier alleen maar achter de tegenstander aangelopen en...

Lees meer

Hoofdsponsor van V.V. Arnhemia

Ontwikkeld & ontworpen door ASIM development

Shares
Share This