Arnhemia blijft ook in Angeren puntloos

vv Arnhemia

3

Zondag 13 oktober trekt Arnhemia de Betuwe in om aan te treden tegen de mannen uit Angeren. De laatste ontmoeting hier, vorig seizoen, eindigde nog in een gelijke stand van 3-3. Arnhemia, dat nog puntloos is na twee wedstrijden, wil hier heel graag punten scoren. Angeren staat bekend als een moeilijk bespeelbare tegenstander, dat bereid is veel strijd in een wedstrijd te leggen. Hiervoor is Arnhemia dus gewaarschuwd en daar ligt juist voor de mannen van trainer Mo Edan een verbeterpunt.

De wedstrijd is amper 4 minuten oud, als Arnhemia in de fout gaat in de opbouw van achteruit. Gelukkig blijft ons een vroege achterstand bespaard. Angeren speelt, zoals verwacht, met veel druk naar voren en dwingt doelman Andy Bonaparte in de 18e minuut tot een uitstekende redding. Arnhemia komt er ook een aantal keren goed en gevaarlijk uit en een van die aanvallen wordt in de 19e minuut middels een harde tackel ruw onderbroken. Scheidsrechter Kok fluit wel, maar houdt geel voor de dader op zak. Even later wordt een overtreding bij ons in het 16-meter gebied bestraft met een pingel. De uitstekend acterende doelman Bonaparte redt op een katachtige wijze.

Kort daarop volgt een uitstekende aanval die wordt opgestart bij Tim Janssen en vervolging krijgt op de rechterflank bij Hannes Poppinghaus, maar helaas is de eindpass niet nauwkeurig genoeg. Kort voor rust opnieuw een, overigens terechte, pingel voor Angeren en dit keer wordt hij keihard tegen te touwen geknald en is onze doelman kansloos. Kort daarna is Arnhemia zelfs nog dichtbij de gelijkmaker als Cihat Ozcelik de bal verovert en alleen op de doelman kan afgaan, maar helaas is ook hier de doelman de winnaar.

Arnhemia komt met alle goede bedoelingen de kleedkamer uit en de 2e helft is nog geen 2 minuten oud als de 2-0 al op het scorebord staat. Dat is een flinke domper voor Arnhemia, maar zij proberen daarna toch meer de aanval op te zoeken. Dat levert mogelijkheden op, maar de scheidsrechter laat zich hierbij in de 56e minuut wel heel makkelijk piepelen door de grensrechter van de thuisclub, die elke gevaarlijke aanval afvlagt en zo ook deze uitgelezen mogelijkheid voor Germaine Lenting. Zo wordt ook nog een doelpunt van Arnhemia in de 80e minuut afgekeurd. In de 82e minuut komt Arnhemia ook nog eens met 10 man te staan als Hannes Poppinghaus na een duel wordt weggezonden met een rode prent.

Dat Angeren in de slotfase ook nog eens de 3-0 laat aantekenen is puur voor de statistiek nog belangrijk. De laatste daad is van Mustafa Yildiz die een vrije trap nog eens op de kruising poneert. Het blijft bij een 3-0 nederlaag en we kunnen hierbij niet ontkennen dat Angeren het meeste recht had op de overwinning. 

 

Proficiat voor de mannen uit Angeren en Arnhemia zal nog aan een aantal zwakheden moeten werken.

Sjaak Bouwmeister

Geschreven door:

Auteur: Sjaak Bouwmeister

Auteur: Sjaak Bouwmeister 

Wil je ons versterken als vrijwilliger?

Eerder geschreven verslagen

Strijdend Arnhemia verliest nipt in Giesbeek

Strijdend Arnhemia verliest nipt in Giesbeekvv Arnhemia Arnhemia heeft na de verloren thuiswedstrijd afgelopen week tegen RVW (1-3) een turbulent weekje achter de rug. Om niet in detail te treden, heeft het wel de nodige consequenties gehad voor de personele...

Lees meer

Opnieuw onnodige nederlaag Arnhemia

Opnieuw onnodige nederlaag Arnhemiavv Arnhemia De voorbereiding naar deze wedstrijd was niet optimaal en dat is meestal een heel slecht voorteken. En dat bleek ook dit keer zo te zijn. Arnhemia heeft het eerste kwartier alleen maar achter de tegenstander aangelopen en...

Lees meer

Hoofdsponsor van V.V. Arnhemia

Ontwikkeld & ontworpen door ASIM development

Shares
Share This