Alle trainingen en wedstrijden per direct afgelast

vv Arnhemia

3

Na aanleiding van advies van de KNVB heeft het bestuur van Arnhemia besloten om per direct alle trainingen, wedstrijden en overige activiteiten Arnhemia af te gelasten.

Dit betekent dat vanaf nu er niet getraind kan en mag worden, er geen (oefen-)wedstrijden plaatsvinden en ook de kantine niet open zal zijn. Het is een flinke maatregel, maar als bestuur vinden we de gezondheid van onze sporters, vrijwilligers en gasten dermate belangrijk, dat voor deze opschorting van alle activiteiten is gekozen.

Er zal gecommuniceerd worden wanneer deze maatregelen niet meer nodig zijn en iedereen weer van harte welkom is op ons sportpark. 

Bestuur vv Arnhemia

Inmiddels is bekend dat bovenstaande geldt tot en met 6 april (https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/competitiezaken/59633/geen-voetbalwedstrijden-tot-en-met-6-april)

De KNVB heeft een pagina aangemaakt met daarop veelgestelde vragen over het Coronavirus en Voetbal
(https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal)

Geschreven door:

Bestuur vv Arnhemia

Bestuur vv Arnhemia

Wil je ons versterken als vrijwilliger?

Eerder geschreven verslagen

Strijdend Arnhemia verliest nipt in Giesbeek

Strijdend Arnhemia verliest nipt in Giesbeekvv Arnhemia Arnhemia heeft na de verloren thuiswedstrijd afgelopen week tegen RVW (1-3) een turbulent weekje achter de rug. Om niet in detail te treden, heeft het wel de nodige consequenties gehad voor de personele...

Lees meer

Opnieuw onnodige nederlaag Arnhemia

Opnieuw onnodige nederlaag Arnhemiavv Arnhemia De voorbereiding naar deze wedstrijd was niet optimaal en dat is meestal een heel slecht voorteken. En dat bleek ook dit keer zo te zijn. Arnhemia heeft het eerste kwartier alleen maar achter de tegenstander aangelopen en...

Lees meer

Hoofdsponsor van V.V. Arnhemia

Ontwikkeld & ontworpen door ASIM development

Meiden VoetbalZaterdag Schaterdag

Wist je dat Lieke Martens ooit begon tussen de jongens in een dorp in Limburg? Inmiddels speelt ze haar wedstrijden in de Spaanse zon en heeft ze bijna 1 miljoen volgers op Insta.

Arnhemia wil het meidenvoetbal in Arnhem graag een extra boost geven door volgend seizoen (2019-2020) met een meidenteam van start te gaan. Ooit waren de dames van Arnhemia een bekend elftal in de regio. Als jij het leuk vindt om met vriendinnen te komen voetballen onder deskundige begeleiding, nodigen we je graag uit om je aan te melden. Wat natuurlijk extra leuk is, is dat je nieuwe vriendinnen voor het leven maakt.

Ouders zijn ontzettend welkom tijdens trainingen en wedstrijden. Misschien bloeien tussen de ouders ook wel leuke nieuwe vriendschappen op…

Super leuk als je erbij bent vanaf volgend seizoen en misschien word jij wel de nieuwe Lieke. Dat hoeft trouwens niet hoor. Bij onze club staat plezier voorop. Prestaties zijn leuk, maar alleen maar omdat prestaties het plezier vergroten.

Lid worden?
Shares
Share This