Vrijwilligers zijn onmisbaar voor Arnhemia

Zonder de inzet van vrijwilligers kan vv Arnhemia niet bestaan.

Momenteel verrichten al veel leden en ouders van (jeugd)leden vrijwilligerswerk. Toch is de vereniging nog steeds opzoek om de groep vrijwilligers uit te breiden om de werkzaamheden van de huidige vrijwilligers te verlichten en vvArnhemia een nog betere vereniging te maken.

Met als uiteindelijke doel dat de (jeugd)leden bij voetbalvereniging vvArnhemia met plezier hun hobby voetballen kunnen uitoefenen.

Vrijwilligerswerk word verricht van één keer per jaar tot één keer per dag.

Er is een divers scala aan vrijwilligerswerk zoals, bestuursfunctie, kantinewerk, veldonderhoud, rijden naar uitwedstrijden, training geven en nog veel meer.(zie ook onder het kopje lid worden vrijwilligerslijst)

Daarnaast geldt natuurlijk het aloude gezegde: Hoe meer zielen, hoe meer vreugde.

Meewerken als vrijwilliger

Om een goede vereniging te blijven hebben we altijd vrijwilligers nodig. Wil je vrijwilligerswerk doen of heb je een idee. Laat het weten via onderstaand email. Je werkt nooit alleen, maar altijd samen met andere vrijwilligers er is dus altijd wel iemand die je kan helpen. vvArnhemia moet voor iedereen een te gekke vereniging blijven !

Vrijwilligerswerk is vrijwillig. Je krijgt hiervoor geen vergoeding. Wat je wel krijgt is:

Meehelpen of meer weten?

Wil je meehelpen bij één of meerdere taken? Door middel van een gesprek wordt er gekeken wat het beste bij je past. Het vrijwilligerswerk wordt natuurlijk afgestemd op iets wat je leuk vindt.
Tot slot willen we nog wel het volgende benadrukken: VRIJWILLIG IS NIET VRIJBLIJVEND. Dat betekent dat als je iets afspreekt er ook op je gerekend wordt.

Voor meer informatie info@vvarnhemia.nl

Voorwaarden /gedragsregels: vrijwilligers